Saint Patrick’s day recipes: green gnocchi. Ricette di San Patrizio: Gnocchi verdi.

Follow traditional instructions for gnocchi recipes, but add boiled and salted “borage” to the mix:

200 gr Borage
1 kg boiled potatoes, then passed through a potato ricer or mashed by hand
300 gr flour
1 egg
salt

Serve with some more borage and Parmesan cheese.

Seguire le istruzioni per la preparazione degli gnocchi tradizionali, ma aggiungere al tutto la “borragine” ( bollita e condita con un pizzico di sale ).

200 gr Borragine
1 kg patate bollite e poi passate nello schiacciapatate
300 gr farina
1 uovo
sale

Servire con borragine e parmigiano.

gnocchi (1) gnocchi (2)
gnocchi (3)

gnocchi (6)6

gnocchi (7) paddy

About these ads

9 thoughts on “Saint Patrick’s day recipes: green gnocchi. Ricette di San Patrizio: Gnocchi verdi.

  1. Ciao, complimenti per il tuo blog! Leggo sempre volentieri ciò che scrivi! Ti ho nominato per il Liebster Award, se ti va di partecipare a questo “concorso” passa dal mio blog, dove potrai leggere di cosa si tratta e cosa fare! Ciao!
    Michela

    Like

Rispondi/Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s