Saint Patrick’s Day Recipe

Follow traditional instructions for gnocchi recipes, but add boiled and salted “borage” to the mix:

200 gr Borage
1 kg boiled potatoes, then passed through a potato ricer or mashed by hand
300 gr flour
1 egg
salt

Serve with some more borage and Parmesan cheese.

Seguire le istruzioni per la preparazione degli gnocchi tradizionali, ma aggiungere al tutto la “borragine” ( bollita e condita con un pizzico di sale ).

200 gr Borragine
1 kg patate bollite e poi passate nello schiacciapatate
300 gr farina
1 uovo
sale

Servire con borragine e parmigiano.

gnocchi (1) gnocchi (2)
gnocchi (3)

gnocchi (6)6

gnocchi (7) paddy

9 thoughts on “Saint Patrick’s Day Recipe

  1. Ciao, complimenti per il tuo blog! Leggo sempre volentieri ciò che scrivi! Ti ho nominato per il Liebster Award, se ti va di partecipare a questo “concorso” passa dal mio blog, dove potrai leggere di cosa si tratta e cosa fare! Ciao!
    Michela

    Liked by 1 person

Rispondi/Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s